fbpx

Φοκάτσια

Φοκάτσια

Με Μοναδικό blend για Φοκάτσια που θα ξετρελάνει τους πελάτες σας.

ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι 55% 4.000γρ.
ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ 4.0000γρ.
Αλάτι 80γρ.
Blend Napoli 176γρ.
Ελαιόλαδο 200γρ.
Νερό 3,280γρ.
ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΡΟΥΣ 7.736γρ.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 10 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Θερμοκρασία βάσης 60.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 120 λεπτά, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 24°C.
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: περίπου 500gr
• Ξεκούραση μετά το κόψιμο 5 λεπτά.
• Πλάθουμε σε pave.
• Τοποθετούμε σε λαμαρίνες.
• Στόφα: Θερμοκρασία: 33°C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 30 λεπτά
• Ψήσιμο: Θερμοκρασία : 230°C, Ατμός: 150 ml, Χρόνος: 30 λεπτά

*Blend Napoli, ένα μοναδικό blend που σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε μια μεγάλη ποικιλία από σνακ και αρτοσκευάσματα που θα λατρέψουν οι πελάτες σας!

Tags: