fbpx

MAGIMIX ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΥΣΑΛΙΔΩΝ

Λειτουργικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των αρτοποιών.

Τα συστατικά αρτοποιίας ευνοούν την ανάπτυξη των ζυμαριών και ενισχύουν την αντοχή τους κατά την διάρκεια των διαφόρων σταδίων παραγωγής. Διευκολύνουν την εργασία και την διαδικασία παραγωγής, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την σταθερότητα των τελικών προϊόντων.

Τα συστατικά Magimix διευκολύνουν τη δουλειά των αρτοποιών, επιτρέποντας τους να δείξουν όλη την τεχνογνωσία. Προσαρμόζονται με όλες τις διαδικασίες, και τις πιο ποικίλες συνθήκες παραγωγής. Ανάλογα με τις ανάγκες επιτρέπουν:

  • Πιο γρήγορη ‘ανάπτυξη’ της ζύμης κατά την διάρκεια του ζυμώματος.
  • Μεγαλύτερη αντοχή στην μηχανική καταπόνηση.
  • Ενισχυμένη αντοχή στη στόφα, ειδικότερα στα ψωμιά που εφαρμόζονται διαφοροποιημένες τεχνικές (αργή ωρίμανση, ελεγχόμενη ωρίμανση, προ στοφαρισμένο, προ ψημένο).
  • Αύξηση των αποδόσεων.
  • Εικόνα του ψωμιού στο ράφι.

Ενάντια στη δημιουργία φυσαλίδων

Κατά την διάρκεια της ελεγχόμενης ωρίμανσης – ψυγείο, μπορεί να παρουσιαστούν ατέλειες στην κόρα ειδικά με τη μορφή φυσαλίδων. Όσο πιο αδύναμη είναι η ζύμη, τόσο πιο εμφανή είναι τα ελατώματα.

 

Οι λύσεις Magimix

Ελαχιστοποιούν το φαινόμενο των φυσαλίδων και δίνουν εξαιρετικό όγκο στα τελικά προϊόντα.

Magimix Croustilis

Άλλο ένα εξειδικευμένο σύνολο συστατικών για την αποφυγή φυσαλίδων στην κόρα των ψωμιών, φαινόμενο που παρατηρείται όταν τα ζυμάρια ωριμάζουν αργά στο ψυγείο.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

  • Βελτιωμένη λείανση ζυμαριού.
  • Αυξημένη εκτατατότητα.
  • Καλύτερη συμπεριφορά του ζυμαριού στο πέρασμα του από τα μηχανήματα.
  • Ενίσχυση της αντοχής στη στόφα & εξασφάλιση καλών κρατημάτων.
  • Ευκολότερη επιμήκυνση του ζυμαριού στο πλάσιμο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Καταργεί το ξεφλούδισμα.
  • Ζωντανό & λαμπερό χρώμα κόρας.
  • Καλύτερο όγκο.
  • Σχισίματα που αναδεικνύονται.
  • Εξασφάλιση φρεσκάδας.
  • Καλύτερη διατηρησιμότητα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  • Σακί 25 κιλών.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

  • Παρέχονται

Magimix Croustilis

Άλλο ένα εξειδικευμένο σύνολο συστατικών για την αποφυγή φυσαλίδων στην κόρα των ψωμιών, φαινόμενο που παρατηρείται όταν τα ζυμάρια ωριμάζουν αργά στο ψυγείο.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

  • Βελτιωμένη λείανση ζυμαριού.
  • Αυξημένη εκτατατότητα.
  • Καλύτερη συμπεριφορά του ζυμαριού στο πέρασμα του από τα μηχανήματα.
  • Ενίσχυση της αντοχής στη στόφα & εξασφάλιση καλών κρατημάτων.
  • Ευκολότερη επιμήκυνση του ζυμαριού στο πλάσιμο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Καταργεί το ξεφλούδισμα.
  • Ζωντανό & λαμπερό χρώμα κόρας.
  • Καλύτερο όγκο.
  • Σχισίματα που αναδεικνύονται.
  • Εξασφάλιση φρεσκάδας.
  • Καλύτερη διατηρησιμότητα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  • Σακί 25 κιλών.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

  • Παρέχονται