fbpx

Συστατικά Αρτοποιίας

Συστατικά Αρτοποιίας

Μία μεγάλη καινοτόμα γκάμα προϊόντων.

ΟΓΚΟΣ & ΚΡΑΤΗΜΑ, ΑΝΤΟΧΗ

Με την πρώτη ματιά σε ένα καρβέλι ψωμί, οι καταναλωτές αξιολογούν το σχήμα, το χρώμα και τον όγκο. Ενστικτωδώς συνδέουν ένα ωραίο στην εμφάνιση ψωμί με την καλύτερη ποιότητα και γεύση.

 

> Δείτε Περισσότερα…

ΕΚΤΑΤΟΤΗΤΑ & ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ

Ακόμη, ένα ωραίο στην όψη ψωμί δεν είναι μόνο εγγύηση ποιότητας στα μάτια του καταναλωτή, αλλά επίσης απόδειξη της εμπειρίας του αρτοποιού.

 

> Δείτε Περισσότερα…

ΜΑΛΑΚΟΤΗΤΑ / SOFTNESS

Η μαλακότητα του ψωμιού του τοστ, των μπριός, των πολυτελείας, των ντόνατς κλπ. είναι το σημαντικότερο κριτήριο για τον καταναλωτή στην αναζήτηση προϊόντων που να λιώνουν στο στόμα.

 

> Δείτε Περισσότερα…

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΥΣΑΛΙΔΩΝ

Κατά την διάρκεια της ελεγχόμενης ωρίμανσης – ψυγείο, μπορεί να παρουσιαστούν ατέλειες στην κόρα ειδικά με τη μορφή φυσαλίδων. Όσο πιο αδύναμη είναι η ζύμη, τόσο πιο εμφανή είναι τα ελαττώματα.

 

> Δείτε Περισσότερα…

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑΤΟΣ

Η ψύξη και η κατάψυξη επιφέρουν το ξεφλούδισμα της κόρας. Αυτό είναι αποτέλεσμα της κρυσταλοποίησης του νερού στην επιφάνεια που προέρχεται από την υγρασία της κόρας, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα την πιο ξηρή κόρα.

 

> Δείτε Περισσότερα…

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΧΛΑ

Η εμφάνιση της μούχλας είναι συνηθισμένο φαινόμενο και επηρεάζει κυρίως συσκευασμένα, με υγρασία προϊόντα, όπως ψωμί του τοστ, μπριός, πίττες κλπ.

 

> Δείτε Περισσότερα…