fbpx

Σάντουιτς με κατσικίσιο τυρί & παντζάρι

Σάντουιτς με κατσικίσιο τυρί & παντζάρι

Μοναδική και αυθεντική γεύση συνδιασμένη με άρωμα παραδοσιακού ψωμιού

ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι κίτρινο Τ Μ: 2.000γρ. 2
Αλεύρι Τ 70% δυνατό: 8.000γρ.
ΣΥ ΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: 10.000γρ.
Αλάτι: 200γρ.
LIVENDO OLASENA*: 400γρ.
Παντζάρι πολτός: 200γρ.
Κατσικίσιο τυρί σε κύβους**: 3,500γρ.
Νερό: 1.000ml

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6 λεπτά στην γρήγορη.
** Μετά το τέλος του ζυμώματος ρίχνουμε τους κύβους του τυριού και ζυμώνουμε για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 10 λεπτά
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 100g
• Πλάθουμε σε σχήμα μικρής μπαγκέτας.
• Στόφα: Θερμοκρασία: 35°C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 45 λεπτά
• Χαράζουμε τη ζύμη
• Ψήσιμο: Θερμοκρασία : 235°C, Χρόνος: 22-25 λεπτά

* LIVENDO OLASENA με προζύμι για αυθεντική γεύση και άρωμα παραδοσιακού ψωμιού. Δεν χρειάζεται να προστεθεί μαγιά.