fbpx

Τα νέα μας

Sorry, no posts matched your criteria.

Master Baker class 3Ανάπτυξη της ποικιλίας του καταστήματος σύμφωνα με τις νέες καταναλωτικές τάσεις.Premium προϊόντα μεγαλύτερη κερδοφορίαΟι καταναλωτικές τάσεις αλλάζουν και τα αρτοποιεία πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτές. το αρτοποιείο του σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τις προκλήσεις του αύριο.Σημαντικές ερωτήσεις που θα απαντηθούν...

Master Baker class 2Ανάπτυξη της ποικιλίας του καταστήματος σύμφωνα με τις νέες καταναλωτικές τάσεις.Premium προϊόντα μεγαλύτερη κερδοφορίαΟι καταναλωτικές τάσεις αλλάζουν και τα αρτοποιεία πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτές. το αρτοποιείο του σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τις προκλήσεις του αύριο.Σημαντικές ερωτήσεις που θα απαντηθούν...

Master Baker class 1 Ανάπτυξη της ποιότητας και διατήρηση του προσωπικού μέσω νέων τεχνικών αρτοποίησης  Το σύγχρονο αρτοποιείο πρέπει να ικανοποιεί τις νέες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού ταυτόχρονα η δυσκολία εύρεσης προσωπικού γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο ζήτημα . Οι ερωτήσεις που προσπαθεί να απαντήσει αυτό το baker class...

Εδώ θα σας προτείνουμε μια τεχνική αρτοποίησης για την δημιουργία παραδοσιακών προζυμένιων ψωμιών. Συγκεκριμένα την τεχνική της αργής ωρίμανσης μόνο με προζύμι ή με προζύμι και μαγιά. Είναι μια τεχνική που απαιτεί κάποιο χρόνο και εξειδίκευση αλλά έχει ως αποτέλεσμα την παρασκευή μοναδικών αρτοσκευασμάτων με...

Η μαγιά είναι ένας ζωντανός φυσικός μικροοργανισμός. Χρειάζεται αέρα και θρεπτικά συστατικά για να πολλαπλασιαστεί και να αναπτυχθεί. Αλλά και απουσία αέρα απελευθερώνει ενέργεια και διοξείδιο του άνθρακα....

Η πολιτισμική διάσταση της γεύσης είναι αδιαμφισβήτητη. Είναι κρυμμένη βαθιά στη ψυχοσύνθεση του καταναλωτή η ανάγκη να βρει την «καλύτερη» γεύση που θα ικανοποιήσει την απαίτηση του για αυτή τη διάσταση....