Χωριάτικο Special του Φούρνου

Χωριάτικο Special του Φούρνου

ΥΛΙΚΑ

Αλεύρι κίτρινο τύπου τ Μ: 6.000γρ.
Αλεύρι τ 70% δυνατό: 2.5000γρ.
Αλεύρι ολικής σκληρού σιταριού: 1.500γρ.
Σύνολο Αλεύρων: 10.000γρ.
Αλάτι: 200γρ.
Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ: 200γρ.
MAGIMIX ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ: 100γρ.
LIVENDO ΣΤΑΡΕΝΙΟ AF76L*: 800γρ.
Νερό: 6.500γρ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 8 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 4 λεπτά
στην γρήγορη ή στο αργό ζυμωτήριο για 20 – 25 λεπτά.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27° C
• Διάρκεια ξεκούρασης ζύμης: 60 λεπτά
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: άμορφα 500γρ.
• Τοποθετούμε άπλαστα σε πάσα με πανί
Στόφα: Θερμοκρασία: 35° C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 40 λεπτά.
Τοποθετούμε σε λαμαρίνες ή σε τελάρο και χαράζουμε τη ζύμη.
Ψήσιμο με ατμό: Θερμοκρασία: 230° C, Χρόνος: 40 – 45 λεπτά.
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 4 λεπτά
στην γρήγορη.

*LIVENDO ΣΤΑΡΕΝΙΟ AF76L υγρό προζύμι, από σιτάρι, για παραδοσιακά γευστικά χαρακτηριστικά και αρώματα.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.