fbpx

Χωριάτικο ψωμί με προζύμι Θεσσαλικό

Χωριάτικο ψωμί με προζύμι Θεσσαλικό

ίναι μια εναλλακτική πρόταση για ένα χωριάτικο ψωμί με προζύμι για να εμπλουτίσει την αρτοθήκη σας.
Για να ενισχύσετε της πωλήσεις σας στο χωριάτικο δημιουργήσαμε το καθαρόαιμο Ελληνικό προζύμι Θεσσαλικό από σκληρά σιτάρια του Θεσσαλικού κάμπου.
Η γεύσεις είναι καθαρά Ελληνικές σαν τα ψωμιά που έκανε η γιαγιά μας στο χωριό.
Δημιουργήστε τώρα χρησιμοποιώντας το Θεσσαλικό ένα premium χωριάτικο με ανώτερη τιμή.

Υλικά:
Αλεύρι κίτρινο ψιλό: 1.800γρ. / 60.0%
Αλεύρι δυνατό Τ.70%: 1.200γρ. / 40.0%
Νερό: 1.740γρ. | 58.0%
Αλάτι:60γρ. /| 2.0%
Μαγιά μπλέ χελιδόνι: 90γρ. /| 3.0%
Magimix: 30γρ. / 1.0%
Θεσσαλικό προζύμι: 240γρ. / 8.0%
ΣΥΝΟΛΟ: 5.160γρ. / 172.0%
Εκτέλεση:
Τύπος Μίξερ: Σπιράλ
Θερμοκρασία Βάσης: 58°C
Χρόνος Ζυμώματος: 3΄ αργό / 6΄ γρήγορο
Θερμοκρασία Ζύμης: 23-25°C
Ξεκούραση: 30 λεπτά
Κόψιμο Ζύμης: 450 γρ.
Ξεκούραση: 5 λεπτά
Στόφα: 40 λεπτά / 30°C – 75%
Ψήσιμο: 35 λεπτά 225>215°C