Χωριάτικο ψωμί με θυμάρι

Χωριάτικο ψωμί με θυμάρι

Μοναδική γεύση με χαρακτηριστική εμφάνιση χωριάτικου ψωμιού, όγκο, τραγανή κόρα, σταρένιο χρώμα και παραδοσιακό άρωμα

ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι κίτρινο τ Μ: 8.000γρ.
Αλεύρι τ 70% δυνατό: 2.000γρ.
ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ: 10.000γρ.
Αλάτι: 200γρ.
Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ *: 200γρ.
MAGIMIX ΧΩΡΙΑ ΤΙΚΟ*: 100γρ.
LIVENDO AF76L*: 600γρ.
Θυμάρι αφυδατωμένο: 200γρ.
Νερό: 6.200ml

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 8 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 3 λεπτά στην γρήγορη ή στο αργό ζυμωτήριο για 20 – 25 λεπτά.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26 – 27°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 60 λεπτά
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: άμορφα 520g
• Πλάθουμε σε φρατζόλα σε σχήμα S
• Στόφα: Θερμοκρασία: 35°C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 50-55 λεπτά.
• Ψήσιμο με ατμό: Θερμοκρασία: 230°C, Χρόνος: 35-40 λεπτά

* LIVENDO ΣΤΑΡΕΝΙ Ο AF76L υγρό προζύμι, από σιτάρι, για παραδοσιακά γευστικά χαρακτηριστικά και αρώματα.
* ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ νωπή πιεστή μαγιά αρτοποιίας σε καλούπια. Σταθερή διαχρονική αξία. Σίγουρο αποτέλεσμα!
* MAGIMIX ΧΩΡΙΑ ΤΙΚΟ για χαρακτηριστική εμφάνιση χωριάτικου ψωμιού, όγκο, τραγανή κόρα, σταρένιο χρώμα και παραδοσιακό άρωμα.



Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.