Φοκάτσια

Φοκάτσια

Με Μοναδικό blend για Φοκάτσια που θα ξετρελάνει τους πελάτες σας.

ΥΛΙΚΑ:
Αλεύρι 55% 4.000γρ.
ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ 4.0000γρ.
Αλάτι 80γρ.
Blend Napoli 176γρ.
Ελαιόλαδο 200γρ.
Νερό 3,280γρ.
ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΡΟΥΣ 7.736γρ.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 10 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Θερμοκρασία βάσης 60.
• Θερμοκρασία ζύμης: 26°C
• Διάρκεια ξεκούραση ζύμης: 120 λεπτά, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 24°C.
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: περίπου 500gr
• Ξεκούραση μετά το κόψιμο 5 λεπτά.
• Πλάθουμε σε pave.
• Τοποθετούμε σε λαμαρίνες.
• Στόφα: Θερμοκρασία: 33°C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 30 λεπτά
• Ψήσιμο: Θερμοκρασία : 230°C, Ατμός: 150 ml, Χρόνος: 30 λεπτά

*Blend Napoli, ένα μοναδικό blend που σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε μια μεγάλη ποικιλία από σνακ και αρτοσκευάσματα που θα λατρέψουν οι πελάτες σας!

Tags:


Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.