Παραδοσιακό καρβελάκι

Παραδοσιακό καρβελάκι

Υλικά:
Αλεύρι κίτρινο ψιλό Τ.Μ.: 1800γρ. – 60.0%
Αλεύρι κίτρινο χοντρό: 1050γρ. – 35.0%
Αλεύρι σίκαλης: 150γρ. – 5.0%
Νερό: 1800γρ. – 60.0%
Αλάτι: 54γρ. – 1.8%
Μαγιά νώπη Μπλε Χελιδόνι: 60γρ. – 2.0%
Magimix Clean Label: 150γρ. – 5.0%
Livendo Θεσσαλικό: 90γρ. – 3.0%
ΣΥΝΟΛΟ: 5154γρ. – 171.8%

Διαδικασία:
Τύπος Μίξερ: Σπιραλ
Θερμοκρασία Βάσης: 59°C
Χρόνος Ζυμώματος: Αργό 4′ ( Αλεύρι, αλάτι, Νερό)
Ξεκούραση: 20′
Χρόνος Ζυμώματος: Αργό 3′ / Γρήγορο 5′ (προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά)
Θερμοκρασία Ζύμης: 23-24°C
Ξεκούραση: 2 ώρες στο περιβάλλον
Κόψιμο / Στρογγύλεμα Ζύμης: 500γρ. / Ναι
Ξεκούραση: 15′
Πλάσιμο: Καρβέλι
Στόφα: 2 ώρες στ. 27°C 75%Hgr
Ψήσιμο: 45′ στ. 230>215°C


Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.