fbpx

Μπριός Ατομικό

Μπριός Ατομικό

ΥΛΙΚΑ
Αλεύρι τ 55%: 10.000γρ.
Αλάτι: 200γρ.
Μαγιά νωπή ΧΡΥΣΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ*: 450γρ.
MAGIMIX SOFTNESS*: 100γρ.
Βούτυρο 82% (σε κύβους): 2.000γρ.
Ζάχαρη: 1.200γρ.
Αυγά ολόκληρα: 3.000γρ.
LIVENDO LVBD3000*: 600γρ.
Νερό ή Γάλα: 2.500γρ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 5 λεπτά στην γρήγορη.
• Θερμοκρασία ζύμης: 25 – 27° C
• Διάρκεια ξεκούρασης ζύμης: 45 λεπτά.
• Κόβουμε σε τεμάχια βάρους: 40γρ.
• Πλάθουμε σε σφαιρικό σχήμα και τοποθετούμε σε λαμαρίνες.
Στόφα: Θερμοκρασία: 28° C, Σχετική Υγρασία: 75%, Χρόνος: 1 ώρα και 45 λεπτά.
Ψήσιμο: Θερμοκρασία: 180° C, Χρόνος: 15 – 20 λεπτά.

*ΧΡΥΣΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ μοναδική νωπή πιεστή μαγιά σε καλούπια, ειδική για γλυκά ζυμάρια μαγιάς (με 8% ζάχαρη και πάνω). Εκπληκτικά αποτελέσματα!
*MAGIMIX SOFTNESS για μαλακότητα και διατήρηση της φρεσκάδας των μαλακών αρτοσκε υασμάτων όπως ψωμί τοστ, ψωμάκια για χάμπουργκερ, πιττάκια, μπριός, ντόνατς, τσουρέκια, croissant κλπ.
*LIVENDO LVBD3000 υγρό ζωντανό προζύμι από σκληρό σιτάρι αναδεικνύει και ενισχύει τα αυθεντικά γευστικά χαρακτηριστικά και αρώματα στα παρασκευάσματα από γλυκά ζυμάρια μαγιάς, όπως τσουρέκια, croissant κλπ όπως και στα αρτοσκευάσματα πολυτελείας. Εξασφαλίζει εξαιρετική διατηρησιμότητα. Προσδίδει μοναδικές ιδιότητες στα ζυμάρια διευκολύνοντας την διαδικασία παραγωγής και προσφέρει σταθερότητα στο αποτέλεσμα. Έτοιμο για άμεση χρήση ή για αργές ωριμάνσεις και αναπιάσματα.