Η τεχνική της αργής ωρίμανσης ως εργαλείο ανάπτυξης των βιοτεχνικών αρτοποιείων

Η τεχνική της αργής ωρίμανσης ως εργαλείο ανάπτυξης των βιοτεχνικών αρτοποιείων

 

 

Τα αρτοσκευάσματα που παράγονται με την τεχνική Αργής Ωρίμανσης απευθύνονται στις νέες καταναλωτικές τάσεις που έχουν διαμορφωθεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Αυτές οι τάσεις δείχνουν ότι οι νεότεροι καταναλωτές θέλουν ψωμιά γευστικά και υγιεινά.

Εισηγητές:
Μιχάλης Ωρεστίδης 
Μιχάλης Σκάντζικας

ΥΛΙΚΟ