fbpx

Ζύμη κουρού πολύσπορη

Ζύμη κουρού πολύσπορη

Υλικά:
Αλεύρι Super Αμερικής: 700γρ. – 35.0%
Αλεύρι Τ.55%: 1300γρ. – 65.0%
Αυγά: 320γρ. – 16.0%
Λιπαρά: 800γρ. – 40.0%
Γάλα: 600γρ. – 30.0%
Αλάτι: 40γρ. – 2.0%
Ζάχαρη: 80γρ. – 4.0%
Baking powder: 40γρ. – 2.0%
Μαγιά νωπή Μπλε Χελιδόνι: 70γρ. – 3.5%
Zavarka Πολύσπορο: 400γρ. – 20.0%
ΣΥΝΟΛΟ: 4350γρ. – 217.5%

Διαδικασία:
Τύπος Μίξερ: Σπιράλ
Θερμοκρασία Βάσης: 58°C
Χρόνος Ζυμώματος: 3′ Αργό / 8′ γρήγορο
Θερμοκρασία Ζύμης: 24-26°C
Ξεκούραση: 15′ περιβάλλον
Μορφοποίηση Ζύμης: Ανοίγουμε τη ζύμη μας και κόβουμε το σχήμα και το μέγεθος που επιθυμούμε
Στόφα: 20′ στ. 30°C 80%Hgr
Ψήσιμο: 20′ στ. 220>200°C