fbpx

Βrioche με γλυκιά γέμιση

Βrioche με γλυκιά γέμιση

Υλικά:
Αλεύρι δυνατό Τ.70%: 2000γρ. – 100.0%
Αλάτι: 30γρ. – 1.5%
Ζάχαρη: 200γρ. – 10.0%
Βούτυρο 82%: 240γρ. – 12.0%
Γάλα: 700γρ. – 35.0%
Μαγιά νωπή Χρυσό Χελιδόνι: 140γρ. – 7.0%
Αυγά: 200γρ. – 10.0%
Προζύμι Livendo Deluxe : 100γρ. – 5.0%
ΣΥΝΟΛΟ: 3610γρ. – 180.5%

Διαδικασία:
Τύπος Μίξερ: Σπιράλ
Θερμοκρασία Βάσης: 60°C
Χρόνος Ζυμώματος : 3΄ Αργό / 8′ Γρήγορο
Θερμοκρασία Ζύμης: 24-26°C
Κόψιμο / Στρογγύλεμα Ζύμης: 80γρ.
Στόφα: 25′ στ. 30°C 75%Hgr
Μορφοποίηση Ζύμης: Πατάμε στο κέντρο της ζύμης για να δημιουργήσουμε μία επιφάνεια οπού εκεί θα βάλουμε την γέμιση που έχουμε επιλέξει.
Στόφα:10′ στ. 32°C 75%Hgr
Ψήσιμο: 20′ στ. 185>175°C