fbpx

Βagel πολύσπορο γλυκό και αλμυρό

Βagel πολύσπορο γλυκό και αλμυρό

Υλικά:
Αλεύρι Super Αμερικής: 1000γρ. – 50.0%
Αλεύρι δυνατό Τ.70%: 1000γρ. – 50.0%
Αλάτι: 30γρ. – 1.5%
Ζάχαρη: 100γρ. – 5.0%
Μαγιά νωπή Μπλε Χελιδόνι: 60γρ. – 3.0%
Λιπαρά: 100γρ. – 5.0%
Νερό: 1100γρ. – 55.0%
Zavarka Πολύσπορο: 600γρ. – 30.0%
ΣΥΝΟΛΟ: 3990γρ. – 199.5%

Διαδικασία:
Τύπος Μίξερ: Σπιράλ
Θερμοκρασία Βάσης: 58°C
Χρόνος Ζυμώματος: 3′ αργό / 6′ Γρήγορο
Θερμοκρασία Ζύμης: 24-25°C
Ξεκούραση: 10′
Κόψιμο Ζύμης / Στρογγύλεμα: 80γρ. / Ναι
Στόφα: 40′ στ. 30°C 80%Hgr
Ψήσιμο: 20′ στ. 220>210°C