Ψωμί Τετράλευρο με προζύμι Θεσσαλικό
Υλικά Βάρος Επί%
Αλεύρι Τ70 δυνατό 900 γρ. 30%
Αλεύρι ολική άλεσης 600 γρ. 20%
Αλεύρι σίκαλης ολικής 600 γρ. 20%
Αλεύρι κίτρινο Μ 2.100 γρ. 70%
Σύνολο αλεύρων 3.000 γρ.
Νερό 2.190 γρ. 73%
Υγρό προζύμι ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ 210 γρ. 7%
Αλάτι 60 γρ. 2%
Νωπή μαγιά Μπλε Χελιδόνι 30 γρ. 1%
Σύνολο βάρους 5.490 γρ.
Τύπος ζυμωτηρίου Spiral
Θερμοκρασία βάσης 60
1η ταχύτητα 8 λεπτά
2η ταχύτητα 5 λεπτά
Θερμοκρασία ζύμης 26ο C
1η ξεκούραση 60 λεπτά
Βάρος κοπής ζύμης 500 γρ.
2η ξεκούραση 5 λεπτά
Πλάσιμο Pave
Θερμοκρασία δωματίου σε πανί
Χρόνος στόφας 90 λεπτά
Ψήσιμο 230ο C
Ατμός 200 ml
Χρόνος ψησίματος 40 λεπτά