Φόρμα του τοστ πολύσπορη ανοιχτού τύπου

Φόρμα του τοστ πολύσπορη ανοιχτού τύπου

Η αρχαία τεχνική των Σλάβων τώρα στην Αρτοθήκη σας για την παραγωγή πολύσπορου ψωμιού φόρμας για μεγάλη διατηρησιμότητα , ζουμερή και αφράτη ψίχα με πολύ λεπτή κόρα και πλούσια προζυμένια γεύση.
Υλικά:
Αλεύρι άσπρο δυνατό Τ.70%: 3.000γρ. / 100.0%
Νερό: 1.500γρ. / 50.0%
Αλάτι: 30γρ. / 1.0%
Ζάχαρη: 60γρ. / 2.0%
Μαγιά μπλέ χελιδόνι: 105γρ. / 3.5%
Magimix: 30γρ. / 1.0%
Zavarka βύνης: 300γρ. / 10.0%
Zavarka πολύσπορο: 900γρ. / 30.0%
ΣΥΝΟΛΟ: 5.925γρ. / 197.5%

Διαδικασία:
Τύπος Μίξερ: Σπιράλ
Θερμοκρασία Βάσης: 56°C
Χρόνος Ζυμώματος: 3΄ αργό / 10΄ γρήγορο
Θερμοκρασία Ζύμης: 23-25°C
Ξεκούραση: 20 λεπτά
Κόψιμο Ζύμης: 900γρ. / στρογγύλεμα
Ξεκούραση: 10 λεπτά
Στόφα: 90 λεπτά / 33°C – 80%Hgr
Ψήσιμο: 40 λεπτά 220>210°C


Lesaffre Hellas
Πολιτική Cookies Αναλυτικά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.