fbpx

Πεϊνερλάκια μεσογειακά

Πεϊνερλάκια μεσογειακά

Υλικά:
Αλεύρι άσπρο δυνατό Τ.70%: 1600γρ. – 80.0%
Αλεύρι κίτρινο ψιλό Τ.Μ.: 400γρ. – 20.0%
Νερό: 1200γρ. – 60.0%
Αλάτι: 40γρ. – 2.0%
Ζάχαρη: 60γρ. – 3.0%
Μαγιά νωπή Μπλε Χελιδόνι: 40γρ. – 2.0%
Ηλιέλαιο: 60γρ. – 3.0%
Magimix Relax: 20γρ. – 1.5%
Inventis Semolina Crakers Taste: 80γρ. – 4.0%
ΣΥΝΟΛΟ: 3500γρ. – 175.5%
Για την Γέμιση:
Φέτα τριμμένη: 1000γρ.
Πιπεριά κόκκινη: 2τμχ
Πιπεριά πράσινη: 2τμχ
Πέστο βασιλικού: 2 κ.γ.

Διαδικασία:
Τύπος Μίξερ: Σπιράλ
Θερμοκρασία Βάσης: 60°C
Χρόνος Ζυμώματος: 3΄ Αργό / 6′ Γρήγορο
Θερμοκρασία Ζύμης: 25-27°C
Ξεκούραση: 35′ στ. 22°C
Κόψιμο / Στρογγύλεμα Ζύμης: 80γρ. / Ναι
Προϊόν: Πεϊνερλάκια
Στόφα: 10′ στ. 30°C 75%Hgr
Ψήσιμο: 12′ στ. 235>225°C